Bezienswaardigheden in Miami

Miami Seaquarium

“Bekijk een show met orka's of ga hier zwemmen met de dolfijnen.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Miami Seaquarium is een prachtige attractie die geschikt is voor alle leeftijden. Kinderen en volwassenen zullen met plezier rondlopen in dit prachtige tropische park, en alle beelden en geluiden opvangen van het wild om hen heen.

Er zijn dagelijks veel voorstellingen zoals de Golden Dome Sea Lions en Flipper Dolphin Show. Je kunt hier ook alle tentoongestelde dieren en bezienswaardigheden bekijken zoals haaien, riffen, lamantijnen en roggen.

Dagkaartjes beginnen bij $45 per volwassene en $35 per kind voor niet-ingezetenen van Florida. Er zijn ook aanvullende pakketten tegen een meerprijs zoals zwemmen met dolfijnen en een onderwater zee rif avontuur. Deze pakketten starten vanaf $100 per persoon. Of koop een combo ticket met Hop On Hop Off Bus tour voor ongeveer $58 per volwassene en $42 per kind. 

TIP: Salty's Pirate Playground is een fantastische plek om de kinderen te laten spelen als je een minuutje nodig hebt om te ontspannen en herstellen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 4400 Rickenbacker Causeway | Website: http://www.miamiseaquarium.com

Meer bezienswaardigheden in Miami

Bekijk alle bezienswaardigheden

Coral Castle Museum

“Een wonderbaarlijke stenen kasteel, opgedragen aan de "Sweet Sixteen" liefde van Edward Leedskalnin die zijn hart brak, slechts één dag voor hun bruiloft.”

Venetiaans zwembad

“Het Venetiaans zwembad van Coral Gables is een openbare bezienswaardigheid als geen ander, met een prachtig landschap dat grote indruk maakt.”

Freedom Tower

“De Freedom Tower is een oud hoofdkwartier van een krant dat werd omgebouwd tot monument voor Cubaanse vluchtelingen, en is nu een indrukwekkend museum voor hedendaagse kunst in Miami Dade College.”