Bezienswaardigheden in Miami

Crandon Park

“Je zult je nooit vervelen in Crandon Park in Key Biscayne dankzij de vele faciliteiten en activiteiten om aan deel te nemen.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Crandon Park is een bekend recreatief gebied voor lokale inwoners van Miami. Er zijn diverse attracties waar je aan mee kunt doen waaronder een eigen strand, tennisveld, golfbaan met 18 holes en café met jachthaven die ideaal is om te duiken en te vissen.

Het park biedt een prachtig wildleven met zeegrasbedden en mangroven samen met een kustgebied met duinen. Je zult een diversiteit aan tropische vogels, planten en natuurlijk de zeer populaire zeeschildpadden zien.

Er is een parkeertarief van $7. De prijs voor één van de 26 tennisbanen begint met $4 per persoon per uur.

TIP: Als je avontuurlijk ingesteld bent, probeer dan eens paddleboarden. Je kunt ze hier huren en ze kosten pakweg $20 per uur.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Crandon Boulevard 6747 | Website: http://www.miamidade.gov

Meer bezienswaardigheden in Miami

Bekijk alle bezienswaardigheden

Venetiaans zwembad

“Het Venetiaans zwembad van Coral Gables is een openbare bezienswaardigheid als geen ander, met een prachtig landschap dat grote indruk maakt.”

Coral Castle Museum

“Een wonderbaarlijke stenen kasteel, opgedragen aan de "Sweet Sixteen" liefde van Edward Leedskalnin die zijn hart brak, slechts één dag voor hun bruiloft.”

Bayfront Park

“Een groot park in Downtown Miami dat beschikt over prachtige natuur, opwindende evenementen en populaire shows.”