Wijken in Miami

Midtown Miami

“Met fantastische restaurants en heerlijk winkelen is deze wijk altijd een drukke bedoening!”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Midtown Miami biedt een combinatie van winkelen, dineren en drinken in deze hippe wijk, waarmee het een trekpleister is voor zowel de lokale bevolking als toeristen.

De smakelijke keuzes aan restaurants gaan van Italiaans naar tapas, en dit gebied is daarmee één van de populairste diner bestemmingen. Er zijn ook volop bars, lounges en plekken voor het nachtleven waarmee het de ideale plek is om rond te hangen na het diner met vrienden en collega's.

Het winkelen is hier ook zeker een verkoopargument, met mega warenhuizen en kleine boetieks om uit te kiezen, waarmee je snel het perfecte cadeau zult vinden.

Doen in Midtown Miami:

  • Geniet van verfijnde Chinese gerechten bij Blackbrick
  • Neem een drankje (en wat tapas) bij Sugarcane raw bar grill
  • Drink een koud pilsje bij World of Beer
  • Ontspan en laat je nagels mooi maken bij Marylin Monroe Nail Boutique
  • Pak een goed glas bij Wine Vault
  • Leef je uit bij de budget winkels in Northblock (Target, Ross, Home Goods)

En als je op zoek bent naar een nieuw onderkomen zit je hier ook goed want je kunt in dit gebied ook veel woonhuizen vinden met onberispelijke voorzieningen.

TIP: Ga naar dit gebied na werktijd om te profiteren van de beste Happy Hour aanbiedingen in de stad.

Suggestie of feedback?

Locatie

Meer wijken in Miami

Bekijk alle wijken

Downtown/Brickell

“Geniet van het levendige stadsleven in het Downtown/Brickell gebied met grote ondernemingen, een opwindend nachtleven en nog veel meer.”

South Beach

“Een leuke trekpleister voor toeristen dat bruist met energieke bezienswaardigheden in de late uurtjes, uitstekende diner opties en hoogwaardig winkelplezier dat wordt gecomplimenteerd door het zandstrand en het warme zeewater.”

Wynwood

“Wynwood is het levendige kunstdistrict van Miami met gebouwen vol graffiti, galleries met hedendaagse kunst, interessante plekken vol entertainment, bars en restaurants.”