Restaurants in Kopenhagen

Kadeau

“Heb je ooit een 20-gangen proefmenu willen proberen? Dit is je kans om superverse ingrediënten te proeven in een schitterende setting. ”

- Pia woont al sinds 2024 in Kopenhagen

Het Michelinsterrenrestaurant Kadeau ligt in het hart van Christianshavn, en heeft een menu dat is geïnspireerd door de natuur en de tradities van het eiland Bornholm. Chef Nicolai Nørregaard was een van de eersten die de New Nordic-beweging toepaste, en hij streeft ernaar om het terroir van het kleine eiland weer te geven in zijn seizoensgerechten en de prachtig opgemaakte borden. Het restaurant kweekt z’n eigen kruiden, groenten, fruit en bessen, wat bijdraagt aan de ‘boer-tot-bord’-charme. Bij Kadeau beleef je een werkelijk unieke dinerervaring.

TIP: Het is echt belangrijk dat je ver van tevoren boekt. Kadeau heeft een lange wachtlijst!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Wildersgade 10b | Openbaar vervoer: Christianshaven Station | Telefoon: +45 33 25 22 23 | Website: http://www.kadeau.dk

Meer restaurants in Kopenhagen

Bekijk alle restaurants

Morgenstedet

“Dit vegetarische eettentje, dat enigszins verscholen ligt in het prachtige groene gebied van Christiania, zal je zeker niet teleurstellen.”

La Banchina

“Dit is mijn favoriete plek in de zomer, maar het is óók een heel gezellig plekje in de winter. ”

Copenhagen Street Food

“Dit is een van mijn meest geliefde hangouts in de zomer – de perfecte plek om van een drankje te genieten in de namiddagzon.”