Restaurants in Kopenhagen

Souls

“Souls is een van de weinige cafés in de stad met een volledig vegetarisch menu waarmee ze je willen inspireren om bewuster te eten.”

- Pia woont al sinds 2024 in Kopenhagen

Het vegetarische café Souls serveert gerechten met lokaal geproduceerde ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit. Het publiek van Souls zijn mensen die niet alleen aandacht schenken aan wat ze in hun lichaam stoppen, maar zich ook bewust zijn van de milieuvoetafdruk die ze achterlaten. Souls is opgericht door een Australisch/Deens trio waardoor er een stukje Australië in Denemarken ligt, en heeft een menu met onder andere quinoa-pannenkoeken en gezonde vruchtensappen. Souls is werkelijk uniek.

TIP: De ‘Acai Bowl’ en ‘Avo Smash’ zijn allebei onwijs lekkere en zijn zeer gezonde brunch-opties.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Melchiors Pl 3 | Openbaar vervoer: Nordhavn Station | Telefoon: +45 34 10 01 01 | Website: http://www.soulscph.dk/

Meer restaurants in Kopenhagen

Bekijk alle restaurants

Kadeau

“Heb je ooit een 20-gangen proefmenu willen proberen? Dit is je kans om superverse ingrediënten te proeven in een schitterende setting. ”

Morgenstedet

“Dit vegetarische eettentje, dat enigszins verscholen ligt in het prachtige groene gebied van Christiania, zal je zeker niet teleurstellen.”

Kul

“Kul is een van mijn favoriete plekken vanwege het gedurfde menu en het strakke interieur.”