Restaurants in Kaapstad

Aubergine

“Ik ga steeds weer naar dit stijlvolle restaurant terug voor het overheerlijke gebraden lamsvlees. ”

- Jodi woont al sinds 2013 in Kaapstad

Aubergine, dat in 1996 voor het eerst z'n deuren opende, heeft zichzelf op de kaart gezet als een van de beste gastronomische instellingen van Kaapstad. Aan het roer staat chef-patron Harald Bresselschmidt die een ‘Oost-ontmoet-West’-menu heeft gecreëerd met zeldzame delicatessen zoals gebakken zeeoren, en een selectie kaviaar die prachtig gepresenteerd worden. Op het aanzienlijke wijnmenu staan lokale, ambachtelijke en internationale wijnen die het menu complementeren.

TIP: Ga voor het menu met het wijnarrangement.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Barnet Street 39 | Openbaar vervoer: T01 | Telefoon: +27 214 65 0000 | Website: https://aubergine.co.za/

Meer restaurants in Kaapstad

Bekijk alle restaurants

The Pot Luck Club

“Wanneer alles zó lekker is, kan ik simpelweg niet kiezen. Gelukkig is er in dit restaurant een oplossing, je kunt hier de overheerlijke gerechten met elkaar delen. ”

The Greenhouse

“Dit chique restaurant, genesteld in een van de oudste wijnproducerende districten van de Kaap, serveert een eclectische mix van Zuid-Afrikaanse delicatessen met een moderne twist. ”

Tjing Tjing Torii

“Waar moet ik beginnen? Deze stijlvolle restobar tilt de Aziatische fusionkeuken naar een compleet nieuw niveau! ”