Activiteiten in Kaapstad

Kookworkshop

“Ook jij kunt, net als ik heb gedaan, een kookworkshop volgen van een van de meest geroemde chefs uit Zuid-Afrika.”

- Jodi woont al sinds 2013 in Kaapstad

Aspirant-chefs, foodies en iedereen die dol is op lekker eten; dit is je kans om een kijkje achter de schermen te nemen van een van de beste restaurants in Kaapstad. Onder leiding van de gerenommeerde chef Peter Tempelhoff leer je, in het bekroonde Greenhouse-restaurant, hoe je een vijfsterrenlunch moet samenstellen, bereiden en opmaken. Tijdens de workshop maak je een overheerlijke viergangenlunch inclusief wijnarrangement.

TIP: Vanwege de zeer persoonlijke benadering tijdens de workshop zijn er slechts twee plekken per weekenddag beschikbaar. Vooraf reserveren is dus essentieel.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Brommersvlei Rd 93 | Openbaar vervoer: N/A | Telefoon: +27 217 95 6226 | Website: http://www.greenhouserestaurant.co.za

Meer activiteiten in Kaapstad

Bekijk alle activiteiten

Surfen

“Toegegeven, ik ben echt geen surfer. Maar de omslaande golven in de wateren van Kaapstad zijn kan ook ik niet weerstaan! ”

The Fugard Theatre

“Ik ben dol op het theater, en dit historische gebouw is de beste plek om de allerbeste lokale en internationale voorstellingen te zien. ”

Fietsen over Sea Point Promenade

“Door een gebrek aan evenwicht vind ik fietsen lastig, maar de mooie uitzichten en de relaxte sfeer aan het water van Sea Point zijn zeker de moeite waard. ”