Activiteiten in Kaapstad

Duiken met een haaienkooi

“Deze bucketlistactiviteit, waarbij de adrenaline door mijn lijf gierde, was mijn allerbeste kennismaking met haaien in Kaapstad! ”

- Jodi woont al sinds 2013 in Kaapstad

Als je op zoek bent naar een adrenalineboost, dan moet duiken met haaien in een haaienkooi op nummer één staan van je 'to-do's' in Kaapstad. Nergens anders ter wereld is er een vergelijkbare, natuurlijke voedselbron beschikbaar voor grote witte haaien. Kaapstad is dus de allerbeste plek om deze uitzonderlijke roofdieren in hun natuurlijke habitat te bewonderen.

TIP: Ga tijdens de wintermaanden van Zuid-Afrika duiken. De iets warmere oceaan en de grote hoeveelheid jonge zeehonden vormen de perfecte omstandigheden om haaien te zien.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Gansbaai and False Bay (subject to season) | Openbaar vervoer: N/A | Telefoon: +27 214 22 0388 | Website: https://www.downhilladventures.com/

Meer activiteiten in Kaapstad

Bekijk alle activiteiten

Fietsen over Sea Point Promenade

“Door een gebrek aan evenwicht vind ik fietsen lastig, maar de mooie uitzichten en de relaxte sfeer aan het water van Sea Point zijn zeker de moeite waard. ”

District Six Museum

“Dit Kaapse instituut is dé plek die ik alle geschiedenisliefhebbers aanbeveel wanneer ze Kaapstad bezoeken! ”

Surfen

“Toegegeven, ik ben echt geen surfer. Maar de omslaande golven in de wateren van Kaapstad zijn kan ook ik niet weerstaan! ”