Restaurants op Curaçao

BBQ Express (Truki Pan)

“Doe zoals de locals en ga zeker een keer snacken bij een "truki pan" (mobiele snackbar) in de avond. Zie je zo'n truki pan met een lange rij ervoor dan weet je dat je goed zit.”

- Raheela woont al sinds 2013 op Curaçao

Je vindt overal op Curaçao de typische mobiele snackbars, lokaal "truki pan" genoemd. Dit is waar de echte Curaçaose mensen graag komen om er hun favoriete snacks te eten. Favorieten zijn de goed gekruide Galiña (kip), Lomito (ossenhaas) en Burgers.

De Colombiaanse crew van BBQ Express runnen de meest succesvolle truki pan op het eiland. Vele voorbijgangers kunnen de heerlijke geur van vers gegrild vlees niet weerstaan. Gevolg is dat er 's avonds vaak flinke rijen voor deze truki pan staan, maar niet getreurd, de mannen achter deze grill weten wat ze doen en binnen no time heb jij je bestelling in handen. Vergeet niet om met je verse gerecht langs de sauzenbar te gaan om de verwennerij compleet te maken.

Je vindt de BBQ Express schuin tegenover de populaire supermarkt Luna Park aan de drukke Caracasbaaiweg (naast Botika Janwe).

TIP: Sommige Truki Pan's staan permanent geparkeerd, anderen - zoals BBQ Express - rijden dagelijks naar hun standplaat. De BBQ Express arriveert meestal even na zonsondergang maar opent doorgaans niet voor 20.00 uur. De meeste Truki Pan's sluiten even na middernacht.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Caracasbaai, accross Luna Park Supermarket