Activiteiten op Curaçao

Playa Kalki

“Heerlijk klein strandje met helder blauw water. ”

- Raheela woont al sinds 2013 op Curaçao

Playa Kalki is een prachtig mooi strand met een azuurblauwe zee. Het strand ligt op het meest westelijke punt van het eiland.

Om op het strand te komen moet je een, vrij steile, trap afdalen vanaf de kleine parkeerplaats bovenop de rots. Voor je moeite word je beloond met een prachtig wit zandstrand en bovendien met één van de mooiste snorkel plekken op Curaçao. Het strand is klein en het aantal strandstoelen beperkt, dus het is aan te raden om vroeg te komen. 

De baai zelf is afgebakend met een drijftouw en heeft een drijvend platform in het midden. Naast de duikschool vind je een restaurant waar je kunt genieten van een lunch en van het prachtig uitzicht over de zee.

TIP: Als je Playa Kalki bezoekt dan het is het zeker een aanrader om dit te combineren met andere leuke activiteiten op westpunt. Pak zeker je foto moment bij Grote- en Kleine Knip, bezoek landhuis knip met een expositie over Tula en de slavernij of ga lekker lunchen bij Jaanchies en maak direct kennis met het meest brutale vogeltje op het eiland; het suikerdiefje. Al deze activiteiten kosten niet al te veel tijd en zijn prima te combineren met een dagje zonnen op Playa Kalki.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Westpunt

Meer activiteiten in Curaçao

Bekijk alle activiteiten

Aqua safari

“Zonder duikervaring de onderwaterwereld verkennen, sprookjesachtig!”

Mountainbike tour

“Met de mountainbike zie je het Curacao dat zelfs voor veel locals verborgen blijft!”

Blue Curaçao proeven

“Alhoewel het in Amsterdam is uitgevonden, wordt Blue Curaçao al sinds 1896 in een oud landhuis op Curaçao geproduceerd. Zie hoe het wordt gemaakt en hoe het smaakt!”