Activiteiten op Curaçao

Playa Santa Cruz

“Geniet van het goede leven met vrienden en familie op dit mooie strand.”

- Raheela woont al sinds 2013 op Curaçao

Santa Cruz is een prachtig breed strand met enkele faciliteiten. Dit uitgerekte zandstrand is voorzien van palmbomen, palapa’s, een snackbar en toiletten. Playa Santa Cruz is een strand waar de Curaçaoënaars in de weekenden graag komen en waar ze vaak met de hele familie gezellig op het strand BBQ-en en relaxen aan de mooie azuurblauwe zee.

Op Playa Santa Cruz is Captain Goodlife gevestigd, een waar begrip op Curaçao. Je kunt eten en drinken in zijn restaurant, een kayak bij hem huren, of meegaan met zijn watertaxi naar kleine strandjes om de hoek waar je alleen per boot kunt komen.

De ultieme snorkeltrip met Captain Goodlife is naar de bijzondere blauwe kamer. Een afgesloten grot waar je onderwater naar toe kunt zwemmen om erin te komen. In de prachtige grot kun je gewoon ademen en genieten van dit natuurverschijnsel.

TIP: Bezoek de blauwe kamer met Captain Goodlife!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Playa Santa Cruz

Meer activiteiten in Curaçao

Bekijk alle activiteiten

Struisvogelboerderij

“Een beetje Zuid Afrika op Curaçao. Ontmoet een van de meest unieke vogelsoorten en leer over hun gedrag tijdens deze leuke tour.”

Blue Curaçao proeven

“Alhoewel het in Amsterdam is uitgevonden, wordt Blue Curaçao al sinds 1896 in een oud landhuis op Curaçao geproduceerd. Zie hoe het wordt gemaakt en hoe het smaakt!”

Aqua safari

“Zonder duikervaring de onderwaterwereld verkennen, sprookjesachtig!”