Activiteiten op Curaçao

Cas Abou

“Heerlijk strand met faciliteiten voor de hele familie.”

- Raheela woont al sinds 2013 op Curaçao

Cas Abou Beach ligt aan de noordwestkust van Curaçao en is ongeveer 30 minuten rijden van Willemstad. Het is een goed onderhouden strand met volop faciliteiten. Ze vragen daarom een entree van 10 gulden per auto (voor max. 4 personen). Op zondagen en feestdagen is het duurder. Het strand is dagelijks geopend van 08.00 tot 18.00 uur.

Ik vind dit strand ideaal vanwege de vele voorzieningen die het biedt. Je huurt er een strandstoel voor 5 gulden, dit is inclusief een douchemuntje (het wordt wel een korte douche) die je kunt afhalen bij de bar. Er zijn palapa's en palmbomen die bescherming bieden tegen de hete zon en als je honger hebt, kun je snacks en drankjes kopen bij de bar. Je mag ook zelf eten meenemen, alleen BBQ's zijn niet toegestaan

Wil je iets actiefs doen? Er is een duik & watersport centrum op Cas Abou Beach waar je diverse duikcursussen kunt nemen of een kajak of SUP kunt huren. Voor diegenen die juist wat ontspanning kunnen gebruiken is er een masseuse op het strand. Paradijs!

TIP: Kom vroeg (met name in het weekend) om een schaduwrijk plekje te bemachtigen onder een palapa of palmboom.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Valentijnsbaai | Website: http://www.casabaobeach.com

Meer activiteiten in Curaçao

Bekijk alle activiteiten

Blue Curaçao proeven

“Alhoewel het in Amsterdam is uitgevonden, wordt Blue Curaçao al sinds 1896 in een oud landhuis op Curaçao geproduceerd. Zie hoe het wordt gemaakt en hoe het smaakt!”

Mountainbike tour

“Met de mountainbike zie je het Curacao dat zelfs voor veel locals verborgen blijft!”

Wandeling met architect

“Bereid je voor op interessante anekdotes op elke hoek van de historische straten in het oude centrum van Willemstad. ”