Activiteiten op Curaçao

Sea Aquarium Beach

“Het hoge niveau van dienstverlening en makkelijk toegankelijk, kindvriendelijk strand compenseert voor de minder aantrekkelijke betonnen boulevard.”

- Raheela woont al sinds 2013 op Curaçao

Sea Aquarium Beach, plaatselijk bekend als Mambo Beach, ligt op ongeveer 10 minuten rijden ten oosten van Willemstad. Dit is het dichtstbijzijnde strand vanaf Willemstad met veel faciliteiten voor de veeleisende toerist. Het is een compact gebied dat uitermate makkelijk te verkennen is. Begin gewoon te lopen vanaf een van de uiteindes van het strand en je komt al snel langs alle hotels en bars. Je vindt er enkele grote hotels die (tegen betaling) luxe bedjes met bar-service aanbieden op het strand. Kies je favoriet en je bent klaar om te gaan!

Verbindend element op Sea Aquarium Beach is Mambo Beach Boulevard, een complex waar je verdeeld over twee verdiepingen winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden vindt welke volledig zijn toegespitst op de toerist.

Na een dag relaxen aan het strand, kun je op Sea Aquarium Beach terecht bij de happy hours van de populaire strandclubs zoals Cabana en Wet ‘n Wild.

TIP: Ga naar Wet and Wild voor de goedkoopste strandstoelen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Bapor Kibrá z/n

Meer activiteiten in Curaçao

Bekijk alle activiteiten

Klein Curaçao

“Dit onbewoonde bounty eiland, met een van de mooiste standen van Curaçao, mag je niet missen!”

Blue Curaçao proeven

“Alhoewel het in Amsterdam is uitgevonden, wordt Blue Curaçao al sinds 1896 in een oud landhuis op Curaçao geproduceerd. Zie hoe het wordt gemaakt en hoe het smaakt!”

Mountainbike tour

“Met de mountainbike zie je het Curacao dat zelfs voor veel locals verborgen blijft!”