Activiteiten op Curaçao

Safari tour Christoffelpark

“Mis het hoogste punt van Curaçao niet! Het Christoffelpark is goed geconserveerd en het beste te ontdekken met een van de ervaren scouts tijden een spannende safari tour. ”

- Raheela woont al sinds 2013 op Curaçao

Ontdek de ongerepte natuur van Curaçao met een bezoek aan het grootste nationale park op het eiland: Het Christoffelpark. Hier vind je een rijke verscheidenheid aan flora en fauna, die je nergens anders zult aantreffen op het eiland. Je kunt zelf het park ingaan door één van de wandelpaden te volgen, variërend van een eenvoudige wandeling tot een klim op de Christoffel berg. Als je de berg op gaat, kun je vanwege het warme weer het beste vroeg in de ochtend beginne, na 11 uur mag je ook niet meer de berg op. 

Als je geen zin hebt om te wandelen, is een rit door het park ook mogelijk. Je kunt op eigen gelegenheid gaan en je eigen auto gebruiken, maar ik stel voor om een begeleide jeep safari te nemen. De voertuigen zijn geschikter voor het terrein en van de gids krijg je informatie over het park terwijl je lekker achterover zit en alles tot je neemt. De gids weet daarnaast ook al de beste locaties om lokale vogels en planten te spotten. 

TIP: Vergeet het Savonet Museum (een voormalig plantage huis) niet te bezoek nadat je het park hebt bezocht.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Weg Naar Westpunt

Meer activiteiten in Curaçao

Bekijk alle activiteiten

Struisvogelboerderij

“Een beetje Zuid Afrika op Curaçao. Ontmoet een van de meest unieke vogelsoorten en leer over hun gedrag tijdens deze leuke tour.”

Wandeling met architect

“Bereid je voor op interessante anekdotes op elke hoek van de historische straten in het oude centrum van Willemstad. ”

Buggy tour met gids

“Dit is de coolste manier om de ruige noordkust te ontdekken.”