Uitgaan op Curaçao

Bar 27

“Hier moet je zijn als je van rock muziek houdt. Er zijn regelmatig optredens van muzikanten. ”

- Raheela woont al sinds 2013 op Curaçao

De naam Bar 27 is afgeleid van de “forever 27 club” bestaande uit Amy Winehouse, Kurt Cobain, Jim Morrison, Janis Joplin en Jimi Hendrix. Artiesten wiens muziek je hier nog vaak voorbij hoort komen. Bar 27 verhuisde in februari 2015 naar een nieuwe locatie in de wijk Pietermaai. Wat onveranderd is gebleven, zijn de op rockmuziek geïnspireerde thema avonden die er met regelmaat georganiseerd worden en steevast goed ontvangen worden door een vaste kern bezoekers.

TIP: In de nieuwestraat, achter Bar 27, vind je nog meer interessante bars, waardoor dit gebied uitstekend is om te gaan bar hoppen in het weekend.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: De Ruyterkade 58 | Telefoon: +599 9 123456 | Website: http://27curacao.com/

Meer uitgaansgelegenheden in Curaçao

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Riffort

“Ik kom hier graag met vrienden voor een relaxt avondje uit of nadat we naar de film zijn geweest bij Cinemas Curacao. ”

Zanzibar

“Dans de nacht weg op live-muziek onder de palmbomen”

Madero Ocean Club

Madero Ocean Club is de nieuwste toevoeging aan de Mambo Beach Boulevard. Deze luxe ocean club heeft een elegantere uitstraling dan zijn buren. Trek je beach-chique outfit aan en geniet van een verfrissend drankje op één van de comfortabele ligbedden. In het weekend hebben ze live entertainment voor een onvergetelijke avond onder de Caribische sterrenhemel.