Uitgaan op Curaçao

Riffort

“Ik kom hier graag met vrienden voor een relaxt avondje uit of nadat we naar de film zijn geweest bij Cinemas Curacao. ”

- Raheela woont al sinds 2013 op Curaçao

Op het plein in het fort vind je enkele terrassen waar je gezellig een drankje kunt doen. Probeer een van de cocktails bij Rif Fort Bar & Terrace en combineer het met wat hapjes. Op avonden in het weekend vinden hier vaak optredens plaats en is dit een populair uitgaansgebied voor gasten uit naastgelegen hotels. Je zult al snel merken dat men niet stil kan blijven zitten en een dansje waagt onder de palmbomen en sterren. Doe vooral mee! 

Je kunt een avondje uit gezellig combineren met een etentje bij een van de restaurants op het plein of op de bovenverdieping van het Riffort.

TIP: Geniet van het spectaculaire uitzicht over de st. annabaai en Punda vanaf de bovenste verdieping van het Riffort.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Gouverneur van Slobbeweg

Meer uitgaansgelegenheden in Curaçao

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Nettobar

“Iedereen is welkom in het oudste volkscafé van Curaçao”

Zanzibar

“Dans de nacht weg op live-muziek onder de palmbomen”

Madero Ocean Club

Madero Ocean Club is de nieuwste toevoeging aan de Mambo Beach Boulevard. Deze luxe ocean club heeft een elegantere uitstraling dan zijn buren. Trek je beach-chique outfit aan en geniet van een verfrissend drankje op één van de comfortabele ligbedden. In het weekend hebben ze live entertainment voor een onvergetelijke avond onder de Caribische sterrenhemel.