Winkelen op Curaçao

Zuikertuintje Mall

Jouw lokale TIX-gids: Raheela Bhatti

De overdekte Zuikertuintje Mall en het naastgelegen Bloempot Shopping Center, is vrijwel geheel gericht op de wensen van het Nederlandse publiek dat naar Curaçao komt. Je vindt er enkele bekende zaken zoals Espirit, Lacoste, Bruna, Jamin, Tommy Hilfiger, Hugo Boss en een DA Drogisterij. Lekker eten kan er onder andere bij Indonesisch restaurant Sambal, Grand Café de Heeren en Royal Thai restaurant. Voor kinderen is er een kleine speeltuin in Bloempot Shopping Center waar je als ouder lekker uit kunt rusten op het grote terras van Délifrance.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Zuikertuintjeweg | Website: http://www.zuikertuinmall.com/

Meer winkels in Curaçao

Bekijk alle winkels

Renaissance Mall and Riffort

De Renaissance Mall en het Rif Fort liggen beide aan de kust in Otrobanda. Je vindt er hoofdzakelijk exclusieve winkels zoals Guess, Breitling, Armani en Hilfinger maar ook een vestiging van Mango en Starbucks. Prijzen liggen over het algemeen wel wat hoger dan in Nederland maar je kunt er natuurlijk altijd even rondneuzen. Het Rif Fort is een voormalig verdedigingswerk dat sowieso leuk is om te bezoeken. Naast enkele winkeltjes vind je er een reeks restaurants en bars waar van donderdag tot en met zaterdag ook kleinschalige optredens plaatsvinden.

Otrobanda

Otrobanda voelt in eerste instantie wat ruwer en lokaler aan dan Punda en je zult snel merken dat dit ook geldt voor het winkelaanbod. Maar juist omdat de meeste winkels op locals gericht zijn, kun je er voor schappelijke prijzen leuke koopjes op de kop tikken. Kortom, een echte uitdaging voor shopaholics! Start je verkenningstocht aan de Breedestraat, dé winkelstraat van Otrobanda.

Mambo Beach Boulevard (BLVD)

Op Sea Aquarium Beach vind je een leuke verzameling winkels op een twee verdiepingen tellende boulevard; Mambo Beach Boulevard. De moderne boetiekjes bieden vooral veel badmode die je na aankoop direct uit kunt proberen op het strand dat hier letterlijk voor de deur ligt. Naast winkels vind je op de boulevard ook fijne lunchadresjes, restaurants en bars.