Uitgaan in Boedapest

DiVino

“Ontdek de variatie aan Hongaarse wijnen in deze stijlvolle bar, en geniet van het uitzicht op een van de meest iconische gebouwen van de stad. ”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

De rijke wijncultuur van Hongarije wordt vaak over het hoofd gezien, maar de wijngaarden van Hongarije produceren een groot aantal fantastische wijnen, van volle rode tot zoete dessertwijnen. Deze trendy bar is volledig gericht op Hongaarse wijnen, waardoor het een podium is voor opkomende wijnproducten, en is schitterend gelegen naast de Sint-Stefanusbasiliek. DiVino is een coole plek om lekker te zitten, en is populair dankzij de uitstekende locatie en drankmenu. 

TIP: Als je niet zeker weet wat je moet proberen, vraag dan aan de deskundige barmannen wat zij je aanraden.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Szent István tér 3 | Openbaar vervoer: Bajcsy-Zsilinszky út | Telefoon: +36 70 935 3980 | Website: http://divinoborbar.hu/

Meer uitgaansgelegenheden in Boedapest

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Élesztő

“Attentie liefhebbers van ambachtelijk bier: Hongarije kent een snelgroeiende bierscene, en bij Élesztő kun je enkele van de beste bieren proeven. ”

Mika

“Bar, club, locatie voor live-muziek en een tuin: deze eigenzinnige en centraal gelegen plek staat bekend om z’n relaxte vibe en bruisende sfeer. ”

Bar Pharma

“Een oase van rust en ambachtelijk gemaakte cocktails in het centrum van het feestdistrict van Boedapest. ”