Restaurants in Boedapest

Borkonyha Winekitchen

“Dit is dé plek waar je moet zijn voor fine-dining in een ontspannen sfeer, en een wijnlijst waar je een moord voor zou doen. ”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

In dit stijlvolle en toch informele restaurant staat het eten centraal, en het is een van de weinige restaurants in Boedapest met een Michelinster. De gerechten zijn een moderne interpretatie van de Hongaarse keuken en worden bereid met verse ingrediënten. Het menu verandert regelmatig voor een steeds nieuwe ervaring. Voor dit niveau van eten is het relatief betaalbaar, en de sfeer is allesbehalve pretentieus.

TIP: Dit restaurant staat bekend om z’n wijnlijst: probeer sowieso de Tokaji Aszú, een beroemd Hongaars dessertwijn.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Sas u. 3 | Openbaar vervoer: Arany János utca | Telefoon: +36 1 266 0835 | Website: http://www.borkonyha.hu/

Meer restaurants in Boedapest

Bekijk alle restaurants

Slow Foodiez

“Een warm welkom, verse vegetarische gerechten en lekkere onbewerkte cakes zijn de absolute trekkers van dit kleine restaurant. ”

Cafe Intenzo

“De zitplaatsen zowel binnen als buiten, authentieke hartige gerechten en de kindvriendelijke sfeer zijn allemaal redenen waarom je dit populaire Hongaarse eettentje moet bezoeken. ”

Hungarikum Bisztró

“Authentieke, lokale gerechten, in combinatie met traditionele livemuziek, hebben deze plek tot een van de beste restaurants gemaakt wat betreft de Hongaarse keuken.”