Restaurants in Boedapest

KönyvBár & Restaurant

“Geniet van een diner-ervaring met een literair thema in dit gezellige en toch elegante restaurant. ”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

Het lukt slechts weinig restaurants om iets aparts echt chique te maken zonder door te slaan, maar dit stijlvolle en toch informele restaurant doet het gewoon. Könyv betekent ‘boek’, en KönyvBar is ingericht alsof het een eetkamer is in iemands bibliotheek: de boekenkasten tegen de muur staan vol romans, en het meest bijzondere is wel het menu dat iedere paar weken een ander literair werk als thema heeft. Heerlijke gerechten en een vriendelijke service zijn gegarandeerd.

TIP: Ik raad het echt aan om het boekmenu te kiezen, omdat het echt nét even iets anders is en het de diner-ervaring extra bijzonder maakt.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Dob u. 45 | Openbaar vervoer: Király utca / Erzsébet körút | Telefoon: +36 20 922 7027 | Website: http://konyvbar.hu/

Meer restaurants in Boedapest

Bekijk alle restaurants

Drum Cafe

“Dit rustieke restaurant in het centrum van Boedapest laat je het traditionele Hongarije proeven – simpel en hartig. ”

Vegan Love

“Vegan Love serveert vegetarische fastfood waar zelfs carnivoren van zullen smullen, dit ‘street food’ restaurant is dé plek voor overheerlijke veggieburgers. ”

Slow Foodiez

“Een warm welkom, verse vegetarische gerechten en lekkere onbewerkte cakes zijn de absolute trekkers van dit kleine restaurant. ”