Restaurants in Boedapest

Zeller Bistro

“Verse producten, verfijnde combinaties en huisgemaakte gerechten met een verhaal: dit vriendelijke restaurant is een go-to voor een romantisch diner.”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

Dit levendige restaurant staat bekend om haar verfijnde huisgemaakte gerechten en ongelooflijk vriendelijk personeel. Er zit een verhaal achter elk gerecht, en het personeel vertelt je dit graag. De nadruk ligt op streekproducten, en ingrediënten komen vaak direct uit het gebied rondom het Balatonmeer. Dit populaire restaurant is perfect voor een speciale gelegenheid of een date – het zachte kaarslicht en de intieme sfeer creëren een romantische setting.  

TIP: Reserveren is absoluut nodig, boek ver van tevoren een tafel (op z’n minst een aantal weken eerder)!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Hercegprímás u. 18 | Openbaar vervoer: Arany János utca | Telefoon: +36 30 651 0880 | Website: https://www.facebook.com/zellerbistro/

Meer restaurants in Boedapest

Bekijk alle restaurants

Mazi

“Heerlijke Griekse gerechten met een moderne twist, opgediend in een modern restaurant waar het eten ongeëvenaard is. ”

Hungarikum Bisztró

“Authentieke, lokale gerechten, in combinatie met traditionele livemuziek, hebben deze plek tot een van de beste restaurants gemaakt wat betreft de Hongaarse keuken.”

Indigo

“Dit Indiaas restaurant verwelkomt haar gasten met geurige gerechten, authentieke specerijen en het smakelijke eten uit het Oosten.”