Restaurants in Boedapest

Vintage Garden

“Vintage Garden is een klein stukje Frankrijk in het centrum van Boedapest. Dit schattige restaurant is een oase van rust en staat vol met bloemen, en heeft een romantische sfeer. ”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

De kaarsen, bloemen, het schattige terras en het rustieke interieur doen denken aan een Franse bistro. Bij binnenkomst in dit populaire restaurant laat je Boedapest achter je, en kom je terecht in een compleet andere wereld. Het creatieve menu heeft wat Hongaarse accenten, maar over het algemeen is het een lichtere, meer internationale keuken met Franse invloeden. Het restaurant exploiteert ook de naastgelegen patisserie The Sweet, die bekend staat om haar heerlijke desserts en zoetigheden.

TIP: Vooraf reserveren is zeker nodig. Vraag om een tafel op het terras, als het weer het toelaat.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Dob u. 21 | Openbaar vervoer: Astoria | Telefoon: +36 30 790 6619 | Website: https://www.facebook.com/vintagegardenbudapest/

Meer restaurants in Boedapest

Bekijk alle restaurants

Retro Lángos Büfé

“Er zijn maar weinig plekken in de stad waar je een betere traditionele Hongaarse lángos kunt krijgen dan bij dit simpele eetkraampje. ”

Cafe Intenzo

“De zitplaatsen zowel binnen als buiten, authentieke hartige gerechten en de kindvriendelijke sfeer zijn allemaal redenen waarom je dit populaire Hongaarse eettentje moet bezoeken. ”

Slow Foodiez

“Een warm welkom, verse vegetarische gerechten en lekkere onbewerkte cakes zijn de absolute trekkers van dit kleine restaurant. ”