Restaurants in Boedapest

Costes

“Toen Costes de eerste Michelinster binnenhaalde voor Boedapest in 2010, stelde het een norm voor een culinaire ervaring die het vandaag de dag nog steeds waarmaakt – verfijnd, spectaculair en stijlvol. ”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

Het super stijlvolle Costes is het eerste restaurant in Hongarije dat is bekroond met een Michelinster, en heeft een verfijnd menu en chique sfeer. Chef-kok Eszter Palagyi richt zich op de internationale keuken met subtiele Hongaarse elementen, en het restaurant staat bekend om het gebruik van ingrediënten van hoge kwaliteit. De prachtige opgemaakte borden worden geserveerd door vriendelijke en deskundige personeel, en het interieur is modern en elegant, waardoor je een echte fine-dining ervaring beleeft in het hart van Boedapest.

TIP: Het kledingvoorschrift voor dit restaurant is netjes/casual.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Ráday u. 4 | Openbaar vervoer: Kálvin tér | Telefoon: +36 1 219 0696 | Website: http://www.costes.hu/

Meer restaurants in Boedapest

Bekijk alle restaurants

Eat & Meet Hungary

“Eten zoals thuis, maar dan op een compleet nieuwe manier! ”

Vegan Love

“Vegan Love serveert vegetarische fastfood waar zelfs carnivoren van zullen smullen, dit ‘street food’ restaurant is dé plek voor overheerlijke veggieburgers. ”

Slow Foodiez

“Een warm welkom, verse vegetarische gerechten en lekkere onbewerkte cakes zijn de absolute trekkers van dit kleine restaurant. ”