Activiteiten in Boedapest

Gratis stadstour

“Ontdek de verhalen achter de bezienswaardigheden, en bezoek een aantal van de beste attracties van Boedapest, tijdens deze gratis wandeltour door de stad. ”

- Alexandra woont al sinds 2024 in Boedapest

Boedapest heeft een fascinerende geschiedenis, en een gratis stadstour met Trip To Budapest is een fantastische manier om hier meer over te weten te komen, terwijl je ook een aantal iconische bezienswaardigheden van je lijstje afvinkt. Je hoeft niet vooraf te reserveren: kom gewoon naar het startpunt op Vörösmarty tér, en volg de enthousiaste en deskundige gids door de stad.

TIP: Hoewel de tour gratis is, kun je de gids aan het einde van de tour natuurlijk een fooi geven.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Vörösmarty tér | Openbaar vervoer: Vörösmarty tér | Telefoon: +36 20 340 92 17 | Website: http://www.triptobudapest.hu/

Meer activiteiten in Boedapest

Bekijk alle activiteiten

Hold Utca Markt

“Meng je onder de locals en koop authentieke Hongaarse delicatessen op deze markt, hier vind je traditionele producten naast innovatieve gastronomie.”

WAMP (Lokale Design Markt)

“Deze markt is een buurtevenement en platform voor Hongaarse designers om hun werk te laten zien, en voor bezoekers om een uniek aandenken te kopen.”

Food Tour

“Neem een kijkje in de Hongaarse keuken onder begeleiding van ervaren lokale gidsen. De ‘food tours’ bieden ieder wat wils.”