Restaurants in Berlijn

Valladares Feinkost

“Het eten bij Valladares is zo lekker en voedzaam, dat je je echt meteen een stuk gezonder voelt! ”

- Anne woont al sinds 1991 in Berlijn

Valladares ligt dicht bij Stephansplatz, in een idyllisch zijstraatje in de wijk Moabit. Het restaurant is gestart door een koppel dat zelf vegan is gaan leven, maar geen winkels of restaurants met een vegan-keuken in de omgeving konden vinden. Ze hebben daarom besloten om zelf maar een restaurant te beginnen! Valladares is tegenwoordig een goede mix van een vegan-supermarkt en een bistro, waar men sandwiches, salades en daggerechten serveert.

TIP: Dinsdagen zijn op de een of andere manier de perfecte dag om hier te komen, aangezien het restaurant dan vrij leeg is en je dus altijd een tafel hebt.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Stephanstraße 46 | Openbaar vervoer: U-Bahn Birkenstrasse | Telefoon: +49 30 39 40 8621 | Website: https://www.valladares-feinkost.de/

Meer restaurants in Berlijn

Bekijk alle restaurants

Com Viet

“Wanneer ik zin heb in een snelle maar heerlijke lunch, dan ga ik naar Com Viet waar ik altijd word verrast door de lage prijzen. ”

Mutter Hoppe

“Bij Mutter Hoppe lijkt het alsof je in de keuken van je oma staat – maar dan met schitterende uitzichten op de Berlijnse TV-toren. ”

Skykitchen & Skybar

“Hier dineren vind ik altijd heel speciaal, het uitzicht is namelijk spectaculair en de gerechten zijn overheerlijk. ”