Berlijn

Anne Steinbach

“Berlijn staat bekend als een beetje ruw, misschien zelfs een beetje shabby en smerig. Het is voor mij echter de mooiste en meest unieke smeltkroes die culturen, smaken en geuren van over de hele wereld op de coolste manier ooit combineert.”

- Anne woont al sinds 1991 in Berlijn
Over mezelf:

Ik werk als freelance journalist, reisblogger, en als online redacteur voor verschillende media. Ik ben een van die zeldzame mensen die geboren en getogen zijn in Berlijn – yeaaahhh! Dus ja, ik ken heel veel plekken in Berlijn; ik woon hier ook al 27 jaar. Of ik Berlijn niet zat ben? Nooit! Deze stad geeft me altijd genoeg motivatie om rond te rennen en nieuwe winkels te spotten. Of nieuwe cafés, nieuwe restaurants, nieuw alles!

Wat mijn bestemming geweldig maakt:

Berlijn is kleurrijk, hip, jong, en op de een of andere manier zo speciaal dat ik het nauwelijks kan omschrijven. Ik krijg altijd kippenvel als ik door de straten van de Duitse hoofdstad loop, en alle verschillende personages die langslopen zie, omdat het zo uniek en vermakelijk is. Zorg er zeker voor dat je echt wat tijd in Berlijn doorbrengt, want je door de stad heen haasten en vlug langs alle bezienswaardigheden gaan zal je niet het gevoel geven waar je naar op zoek bent wanneer je Berlijn bezoekt. Deze stad is een plek voor ontdekkers. Kom en dwaal rond. Loop door de steegjes, ontdek kleine winkeltjes, haal een drankje bij een Späti, bezoek een aantal markten en geniet gewoon van de kleine Kiez-kant van deze stad met 8,6 miljoen mensen, die je niet kunt overslaan als je de tijd neemt tijdens je bezoek.

Suggestie of feedback?