Activiteiten in Berlijn

Vlooienmarkt Museumsinsel

“Ik hou van die zondagse vlooienmarkten in Berlijn, vooral de markt in Mitte heeft een fantastische mix van cultuur, geschiedenis en leuke kraampjes. ”

- Anne woont al sinds 1991 in Berlijn

Op Museumsinsel (Museum-eiland) wordt op elke zaterdag en zondag, nabij het Bode Museum, een antiek- en boekenmarkt georganiseerd, en dit is een van de kleinere vlooienmarkten van Berlijn. Het is perfect te combineren met wat sightseeing in Mitte. Zo’n 60 handelaren verkopen hier antiek, boeken, en allerlei tweedehandsspullen, en dat al sinds 1992. De prijzen variëren van goedkoop tot middelmatig, afhankelijk van het product. Vergeet niet dat je altijd kunt afdingen!

TIP: Combineer een bezoek aan deze schattige vlooienmarkt met de Dom van Berlijn en een rondje over Museumsinsel.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Am Kupfergraben 1 | Openbaar vervoer: S-Bahn Oranienburger Straße, Bus Lustgarten | Website: http://www.antik-buchmarkt.de/

Meer activiteiten in Berlijn

Bekijk alle activiteiten

Markt bij Boxhagener Platz

“De boerenmarkt op zaterdag, en de vlooienmarkt op zondag, maken Boxhagener Platz de perfecte plek voor een ontspannen uitje in het weekend. ”

Zeiss Großplanetarium

“Wanneer het pijpenstelen regent, is dit de perfecte plek om gewoon even te chillen. ”

Birgit und Bier

“Er hangt op deze plek altijd een bruisende sfeer, en ik vind het ontzettend leuk om hier zowel doordeweeks als in het weekend te komen. ”