Restaurants in Barcelona

Bliss

“Met een naam als Bliss, dat gelukzaligheid betekent, weet je dat je naar de juiste plek bent gekomen om te genieten en te ontspannen.”

- Thomas Elshout

Klein, knus en betaalbaar. Bliss is voor veel locals een populaire plek voor een uitgebreid ontbijt en heerlijke koffie en thee. Naast ontbijt kun je hier ook terecht voor lunch of voor een heerlijke huisgemaakte cake die je kan eten in hun warme vintage stijl lounge. s' Avonds is de romantische omgeving perfect voor een diner. Met name de salades zijn aan te raden en probeer zeker ook de zelfgemaakte huiswijn.

Hun keuken is de gehele dag geopend, dus je kan hier altijd terecht als je honger hebt. 

TIP: Thee liefhebbers moeten zeker hun talrijke opties van klassieke tot verfijnde mixen proberen. Meer zin in koffie? Geen probleem, dat hebben ze ook.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Plaça de Sant Just 4B | Openbaar vervoer: Jaume I | Telefoon: +34 93268 1022

Meer restaurants in Barcelona

Bekijk alle restaurants

Cervecería Catalana

“Pintxos zijn het perfecte tussendoortje, eet ze staand bij Cerveceria Catalana, een van de beste tapas bars in de stad. ”

Can Majo

“Can Majo staat bekend voor zijn geweldige Pealla´s. De hele menu kaart wordt nog volgens oma´s recept gemaakt in dit aan het strand gelegen familie restaurant!”

Paco Meralgo

“De creativiteit van Paco Meralgo, ofwel Para comer algo (om iets te eten), zit niet alleen in de naam maar ook voornamelijk in de bijzondere tapas.”