Restaurants in Barcelona

Big Fish

“Visgerechten en een ambiance om je vingers bij af te likken.”

- Thomas Elshout

Big Fish behoort tot de betere visrestaurants van Barcelona. Je eet er kakelverse sushi (ze werken alleen met blauwvintonijn, omdat deze het meest gewaardeerd wordt door Japanners), sashimi of Mediterrane vispecialiteiten zoals Gambas de Palamós. De ambiance is warm en elegant met chesterfield meubilair, kroonluchters, gouden ornamenten en een open haard. Je kunt ook gebruik maken van hun terras buiten en kijken naar het komen en gaan van mensen uit het El Born Centre Cultural, dat slechts enkele passen verwijderd is. 

TIP: de lunchspecials, drie gangen voor slechts €20,-

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Carrer Comercial 9 | Openbaar vervoer: Metro: L4 Jaume I | Telefoon: +34 932681728 | Website: http://www.bigfish.cat/en/

Meer restaurants in Barcelona

Bekijk alle restaurants

Cervecería Catalana

“Pintxos zijn het perfecte tussendoortje, eet ze staand bij Cerveceria Catalana, een van de beste tapas bars in de stad. ”

Can Majo

“Can Majo staat bekend voor zijn geweldige Pealla´s. De hele menu kaart wordt nog volgens oma´s recept gemaakt in dit aan het strand gelegen familie restaurant!”

Bliss

“Met een naam als Bliss, dat gelukzaligheid betekent, weet je dat je naar de juiste plek bent gekomen om te genieten en te ontspannen.”