Best gal
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Galapagos Island

Galapagos Island is, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, niet één eiland maar een verspreide groep eilanden in de Stille Oceaan. Ze horen bij Ecuador. De natuur is er prachtig, er komen verschillende unieke planten - en dierensoorten voor. Het klimaat is er heet, waardoor dit het perfecte decor vormt voor een strandvakantie. Een bezoek aan het regenwoud is zeker aan te raden, evenals de verschillende toeristische attracties.

Vliegtickets naar Galapagos Island vind je nu ook voordelig op Tix.

Events in Galapagos Island

Je kunt je tickets naar Galapagos Island boeken in een periode waarin een jaarlijks terugkerend event wordt georganiseerd zoals:

  • Februari - Wildlife to witness
  • Maart - Mammals, Marine Life and More
  • Augustus - Animals to Admire
  • November - Nature to See

Populaire hotels in de buurt van Galapagos Island

Om je vakantie compleet te maken, is er meer nodig dan alleen een vliegticket naar Galapagos Island. Je kunt kiezen uit vele hotels zoals het La Peregrina Hotel of het Pimampiro Hotel.

Luchthavens in Galapagos Island

Vliegen naar Galapagos Island is makkelijk dankzij Tix. Je zult dan waarschijnlijk aankomen op één van deze luchthavens:

  • San Cristobal Airport (SCY) - afstand tot het centrum: 8 km
  • Baltra Seymour Airport (GPS) - afstand tot het centrum: 19 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Galapagos Island

Internationale vluchten vanuit Galapagos Island zijn momenteel nog niet rechtstreeks mogelijk, vanuit het vaste land van Ecuador wel. Zo kun je onder andere {url:geo:destination:LOM} en Boston bezoeken.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Galapagos Island

Vliegtickets naar Galapagos Island worden aangeboden door meerdere luchtvaartmaatschappijen. Dit zijn er enkele van:

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>