Best brazilie cuiaba
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Cuiaba

Cuiaba is een stad in het zuidmidden van Brazilië. De locatie van Cuiaba is ongeveer ook het middenpunt van Zuid-Amerika. Het heeft een leuk centrum met winkels in schitterende kleuren. De mooiste gebouwen (stadhuis, de kerk van "Nosso Senhor dos Passos", de kerk van Onze-Lieve-Vrouw van de Rozenkrans en de Sint Benedictuskapel) kunnen wandelend worden bezocht.

Op Tix regel je je vluchten en vliegtickets naar Cuiaba eenvoudig en snel online. Wij zorgen ervoor dat je goedkoop kunt vliegen naar Cuiaba.

Events in Cuiaba

  • maart - Festival Carnaval
  • juli - Music Festival "CALANGO"
  • december – Cuiabá Zouk Festival

Hotels in Cuiaba

Viersterrenhotel Gran Odara Hotel is een hotel met een goede prijs-kwaliteit. Hotel Deville Cuiaba (eveneens viersterren) is een uitstekende rustplaats na bijvoorbeeld een bezoek aan natuurpark De Pantanal, een van de rijkste ecosystemen met prachtige flora en fauna.

Luchthavens in Cuiaba

Je landt op de luchthaven:

  • Marechal Rondon International Airport (CGB) - Afstand centrum 10 km

Na je vakantie in Cuiaba reis je rustig verder naar bijvoorbeeld Sao Paulo, Brasilia of Recife.

Deze maatschappij biedt vluchten aan naar Cuiaba:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie