Best australie hobart
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Hobart

Hobart is de hoofdstad van Tasmanië in Australië. Toerisme is belangrijk voor Hobart. De historische binnenstad, met een schitterend uitgaansleven en zijn befaamde markt in Salamanca Place, is een trekpleister. Hobart wordt echter vooral gebruikt als uitvalsbasis voor een tocht over het eiland. In Hobart en omgeving liggen veel bekende zandstranden. Klimatologisch is december tot maart de beste periode voor een verblijf hier.

Bij Tix kun je makkelijk een ticket naar Australië boeken. Wij zetten alle vliegtickets naar Hobart op een rij en jij kunt zelf filteren op je wensen. Jij kunt zo goedkoop vliegen naar Hobart als je zelf wilt.

Events in Hobart

Events in Hobart

  • februari – Australian Wooden Boat Festival
  • november - Tulip Festival

Populaire hotels in Hobart

Boek via Tix ook één van de mooie hotels in Hobart. Het Lenna of Hobart Hotel is gevestigd in een mooi historisch gebouw en ligt midden in het centrum van Hobart op een steenworp afstand van Salamanca Place.

Het Prince of Wales Hotel is één van de meest luxe hotels in Hobart. Het ligt in het hart van het historische Battery Point.

Luchthavens in Hobart

Je landt op de luchthaven:

  • Hobart International Airport (HBA) - Afstand centrum 15 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Hobart

Bij Tix regel je zelf eenvoudig je tickets naar Hobart. Vergelijk alle tickets die worden aangeboden naar je bestemming op basis van je wensen. Wij bieden ook tickets naar andere bestemmingen in de buurt zoals {url:geo:destination:KAH} of Christchurch.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Hobart

Deze maatschappijen bieden allemaal vliegtickets en vluchten naar Hobart aan:

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>