Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Conakry

Conakry is de hoofdstad van Guinee. Door haar ligging aan de Atlantische Oceaan is Conakry een belangrijke exporthaven voor haar Afrikaanse achterland. Enkele dingen in deze stad zijn zeer de moeite waard om te gaan bezoeken. Zeer bekend zijn de Botanische Tuinen en het vlakbij gelegen Iles de Los. Bezoek ook de monumentale Moskee en het Paleis van het Volk.

Tix maakt goedkoop vliegen naar Conakry mogelijk. Voordelige vluchten en vliegtickets Conakry zijn bij Tix zo geboekt!

Events in Conakry

Events in Conakry

  • maart – Macau Arts Festival
  • april – Festival des Arts de Conte
  • december – Festival International Kora et Cordes de Conakry

Hotel Novotel Ghi Conakry is een goed driesterrenhotel op een goede locatie. Slechts 20 minuten vanaf het vliegveld, direct aan zee gelegen en midden in een woonwijk van Conakry. Hotel del Niger ligt eveneens op een mooie locatie maar is wel wat luxer en duurder. Beide hotels zijn echter goede hotels voor iedereen die vluchten Conakry heeft geboekt.

Luchthavens in Conakry

Wie gaat vliegen naar Conakry komt aan op de volgende luchthaven:

  • Luchthaven Conakry Internationaal (CKI) – afstand centrum: 4 km

Na gebruik van je tickets Conakry kun je vanaf deze luchthaven doorvliegen naar vele bestemmingen in Afrika en Europa. Rechtstreekse vluchten in de buurt zijn er onder andere naar Dakar, {url:geo:destination:LBV} en Abidjan.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Conakry

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie