Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Mobile

Mobile ligt in de staat Alabama in het zuidoosten van de Verenigde Staten. Deze stad ligt aan de Golf van Mexico. Mobile herbergt enige musea binnen zijn stadsgrenzen. Vooral het belangrijke marineverleden staat hierin nog al eens centraal. Ook de Botanische Tuinen zijn een bezoek meer dan waard. Mobile heeft vanwege zijn 45 parken überhaupt een behoorlijk groen karakter. Cathedral Square, met uitzicht op de kathedraal-basiliek, is bijvoorbeeld zo´n prachtig park.

Mobile kent ook enige monumentale gebouwen in uiteenlopende stijlen. Central Campus Building en Government Plaza zijn hier mooie voorbeelden van.

Als je gaat vliegen naar Mobile wil je natuurlijk eerst weten welke voordelige vluchten en vliegtickets Mobile beschikbaar zijn. Hiervoor kun je terecht op Tix.

Events in Mobile

In Mobile vinden jaarlijks terugkerende events plaats. Onder andere:

  • februari – Carnaval en Mardi Gras Festival
  • november – Mobile International Festival

Populaire hotels in Mobile

Tix selecteerde alvast twee hotels voor je:

Magnuson Hotels is een familiehotel nabij het universiteitscomplex, het stadion en Alabama Battleship Memorial Park.

Ashbury Hotel & Suites is een prachtige moderne accommodatie met eigen zwembad en andere faciliteiten. Vlakbij Interstate 65 zodat je snel bij alle belangrijke plaatsen bent.

Luchthavens in Mobile

Vluchten naar Mobile arriveren op de luchthaven:

  • Mobile Regional Airport (MOB) – afstand centrum: 20 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Mobile

Na je bezoek aan Mobile kun je doorreizen naar elders in de Verenigde Staten, zoals {url:geo:destination:DFW}, Atlanta of Chicago.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Mobile

Deze maatschappijen verzorgen tickets Mobile en vluchten van en naar Mobile:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie