Plane fresh gr
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Great Falls

Great Falls is een stad in Montana, dicht bij de Canadese grens en de Montana Rocky Mountain Front. De stad ligt aan de Missouri River en de Roe River ('s werelds kortste rivier), nabij vijf watervallen en vijf dammen. Great Falls ligt op de Great Plains, een strook vlak land die over de gehele lengte van de Verenigde Staten loopt, ook wel de prairies genoemd. De stad is dus een ideale uitvalsbasis wanneer je van natuur houdt. Ook kun je er uitstekend golfen op Eagle Falls en Anaconda Hills.

Great Falls is vooral bekend vanwege het Mariana ufo-incident in 1950, één van de eerste keren dat een ufo gefilmd werd. Via Tix kun je voordelig vliegen naar Great Falls.

Events in Great Falls

In Great Falls vinden jaarlijks een aantal events plaats, waaronder:

  • April - Ice Breaker Road Race

Luchthavens in Great Falls

Wanneer je gaat vliegen naar Great Falls vlieg je naar:

  • Great Falls International Airport (GTF) - Afstand centrum: 5 km

Deze vliegmaatschappijen verzorgen vluchten naar Great Falls

O.a. deze luchtvaartmaatschappijen verzorgen vluchten naar Great Falls:

Vanuit o.a. Amsterdam kun je in zestien uur naar Great Falls vliegen.

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie