Best cha
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Charlottetown

Charlottetown is de hoofdstad van het Prins Edwardeiland aan de zuid-oostzijde van Canada. Het is gevestigd aan de Hilsboroughbocht, waar de Hillsborough, York en Elliot rivieren samenkomen. Als reisbestemming staat Charlottetown bekend om zijn historische bezienswaardigheden en mooie natuur. Zo vind je er een grote diversiteit aan prachtige schaars voorkomende plant- en diersoorten.

Ben jij op zoek naar vliegtickets en vluchten richting het Canadese Charlottetown? Voordelig vliegen doe je met Tix. Hier vergelijk je diverse reizen van verschillende airlines.

Events in Charlottetown

Charlottetown kent naast het algemene straattheater en live entertainment enkele jaarlijkse evenementen en festivals, zoals:

  • februari - Jack Frost Festival

Luchthavens in Charlottetown

Wie vliegtickets boekt naar Charlottetown, zal arriveren op de volgende kleine luchthaven:

  • Charlottetown airport (YYG) - afstand centrum: 5,6 km

Airlines voor vliegtickets naar Charlottetown

Onder andere de volgende airlines vliegen jou binnen ruim 10 uur naar deze Canadese bestemming, bijvoorbeeld vanaf Amsterdam of Brussel.

Vluchten naar Charlottetown bevatten meestal een of twee tussentijdse stops.

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie