Best barba
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Barbados

Barbados is een eiland en tegelijkertijd een land in de Atlantische Oceaan. Je kunt hier van december tot juni, vooral aan de zuid- en westkust, volop genieten van zon, zee en witte koraalzandstranden met palmbomen. Op Barbados moet je daarnaast vooral genieten van de rijke flora. Naast de mooie bloemen en planten ‘in het wild’, is er de mooie en oude Andromeda Botanische Tuin. Ook een bezoek aan de Harrison’s Cave, met zijn prachtige kalkstenen rotspartijen toch wel het grootste wonder van Barbados, mag op je programma niet ontbreken. Vliegen naar Barbados doe je door je vluchten en vliegtickets naar Barbados te zoeken en boeken via Tix.

Events in Barbados

In en nabij Barbados vinden jaarlijks terugkerende events plaats. Onder andere:

  • januari – Naniki Caribbean Jazz Festival
  • februari - The Holetown Festival
  • april - Barbados Guinness Book World Record Festival

Populaire hotels in Barbados

Je kunt op Barbados overnachten in vele mooie hotels, zoals het Yellow Bird Hotel. Je wandelt zo vanuit je kamer een breed wit strand op. Ook kite-surfen, duiken en snorkelen is hier mogelijk. Geniet van de scholen tropische vissen en de koraalformaties.

Settlers' Beach is nog zo’n wonderlijke accommodatie. Je hebt je eigen villaatje maar je geniet wel van alle faciliteiten van een tophotel. Je woont midden in tropische tuinen met een turquoise zee. Wat wil je nog meer?

Luchthavens in Barbados

Wie gaat vliegen naar Barbados arriveert op de volgende luchthaven:

  • Grantley Adams International Airport (BGI) – afstand centrum Seawell: 6 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Barbados

Na je vakantie op Barbados kun je eenvoudig verder reizen naar een ander vliegveld in de regio zoals {url:geo:destination:SVD} of Port of Spain.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Barbados

Deze maatschappij verzorgt vliegtickets en vluchten van en naar Barbados:

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>