Airlines default plane

Ga op reis met
US Airways

Over US Airways

US Airways of USAir was een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij met hoofdkantoor in Tempe in Arizona. Op 10 december 2013 fuseerde het bedrijf met American Airlines en de combinatie gaat verder onder de naam American Airlines.

Aan boord

Economy Class

In de prettig ontworpen lederen stoelen van de Economy Class van US Airways, die onder andere verstelbare hoofd- en voetensteunen en veel ruimte bieden, zult u zich ook op lange reizen op uw gemak voelen. Op vluchten die uitgevoerd worden door een Airbus A330, Boeing 767 of Boeing 757, beschikt elke passagier over een eigen videoscherm. In andere vliegtuigen zullen televisiemonitoren in de cabine hangen. Tijdens uw vlucht zult u genieten van een heerlijke maaltijd en een drankje.

Envoy Class

De Envoy Class is de Business Class van US Airways en zal garant staan voor een aangename reis. Als Envoy Class passagier biedt US Airways u op de luchthaven voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de lounges, waar u heerlijk kunt dineren of zichzelf kunt opfrissen. De stoelen beschikken over veel ruimte en privacy. De slaapstand zal zorgen voor een heerlijke nachtrust, zodat u uitgerust op uw bestemming aankomt. Bovendien ontvangt u een toilettasje met inhoud om uzelf op te frissen. Elke stoel beschikt over een persoonlijk videoscherm, waarop u de nieuwste films, tv-series en spelletjes kunt bekijken. U zult in de Envoy Class genieten van een heerlijk drie gangen menu met de beste wijnen. Dit alles komt met de vriendelijke service van het professionele personeel van US Airways.

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie