Ume
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Umea

Umea is een mooie stad in Zweden. Door de vele lanen met berkenbomen, staat de stad ook bekend als 'berkenstad'. Je vindt er tal van musea zoals het Zweedse skimuseum, het provincie museum van Västerbottens län, het stadsmuseum van Umea en het bildmuseet. De stad staat eveneens bekend om zijn vele restaurantjes waar je lekker kan eten. Het blijkt een fascinerende vakantiebestemming te zijn voor iedereen.

Vliegtickets naar Umea vind je in een handomdraai op Tix. Je kan kiezen uit alle tickets die beschikbaar zijn en deze filteren op je eigen wensen. Op die manier vind jij je ideale vliegtickets en kun je vliegen naar Umea zoals jij dat wilt.

Events in Umea

In Umea worden geen jaarlijks terugkerende events georganiseerd. Toch blijft het een aantrekkelijke vakantiebestemming door de vele culturele, gastronomische en muzikale troeven van deze stad. Je tickets naar Umea die je vond met Tix kunnen je zeker een droomvakantie bezorgen.

Populaire hotels in Umea

Hotels liggen er in overvloed in Umea. Je kunt een hotel kiezen binnen jouw budget. Zo kan je bijvoorbeeld verblijven in het Hotel Dragonen of het Best Western Hotel Botnia.

Luchthavens in Umea

Je landt op de volgende luchthaven:

  • Umea Airport (UME) - de afstand naar het centrum van Umea: 6 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Umea

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor een vliegticket naar Umea, maar ook andere bestemmingen zoals Stockholm of Kopenhagen.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Umea

Er zijn tal van luchtvaartmaatschappijen die vluchten naar Umea organiseren en vliegtickets naar Umea aanbieden. Hier een korte selectie:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie