Airlines default plane

Ga op reis met
Norwegian

Over Norwegian

Frequent Flyer Programma: Norwegian Reward

Scandinavië

Norwegian Air Shuttle, veel beter bekend als Norwegian, is de grootste lowcost luchtvaartmaatschappij van Scandinavië en biedt vluchten aan binnen Noorwegen, Zweden, Denemarken en verbindingen met de rest van Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. De maatschappij is de op één na grootste luchtvaartmaatschappij van de Scandinavische landen.

Grote luchthavens
De thuisbasis van Norwegian is de internationale luchthaven Gardemoen, nabij Oslo (Noorwegen). Vanaf deze luchthaven vertrekken verreweg de meeste vluchten van de maatschappij. Andere belangrijke knooppunten, zogenaamde 'hubs', in het routenet van de maatschappij zijn de luchthavens van Bergen, Kopenhagen, Moss, Stockholm Arlanda en Trondheim. Norwegian vliegt vanuit Oslo naar zowel Amsterdam als Düsseldorf en vanuit Copenhagen naar Amsterdam.  De maatschappij vliegt in tegenstelling tot andere lowcost maatschappijen, alleen op grote luchthavens.

Boeing
Norwegian vliegt met nieuwe Boeing vliegtuigen van het type 737. De vloot wordt nog steeds uitgebreid vanwege de goede formule van de luchtvaartmaatschappij.

Lowcost
Norwegian kan goedkopere vluchten aanbieden door de lowcostformule. Dit betekent dat u voor alle vermijdbare extra’s, zoals het inchecken van bagage en voor eten en drinken aan boord betaalt.  De service van Norwegian beperkt zich tot één klasse, namelijk de economy klasse.
 
 

Aan boord

Economy Class
De service van Norwegian beperkt zich tot één klasse, namelijk de economy klasse. De stoelen van Norwegian zijn simpel, maar aangenaam. Door het low-ost concept van Norwegian betaalt u aan boord voor eten en drinken. Ook voor andere vermijdbare extra's, zoals het inchecken van bagage en voorrang bij het instappen, betaalt u een vergoeding.
Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>