Skel1
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Skelleftea

Skelleftea is een relatief kleine landelijke bestemming aan de kust van noordelijk Zweden. Net als in de rest van dit land, tref je er de meest schitterende natuurgebieden en ongerepte plekjes. Dankzij de ligging aan de Botanische Golf is deze bestemming zowel in de winter als in de zomer geschikt voor een heerlijke vakantie of citytrip.

Als je wilt gaan vliegen naar Skelleftea, is het verstandig eerst diverse vliegtickets en vluchten te vergelijken op Tix.

Events in Skelleftea

Evenementen

Skelleftea is niet direct een bruisende bestemming met vele jaarlijkse events. Daarom is deze locatie vooral geschikt voor natuurliefhebbers of fanatieke zomer- en wintersporters.

Luchthavens in Skelleftea

Heb je vliegtickets met als bestemming Skelleftea? Dan land je op de volgende luchthaven:

  • Skelleftea airport (SFT) – afstand centrum: 17 km

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Skelleftea Deze airlines verzorgen vluchten naar Skelleftea vanaf o.a. Amsterdam en Düsseldorf:

Wanneer je gaat vliegen naar deze bestemming arriveer je doorgaans, met enkele tussenstops, binnen 4 uur op Zweedse bodem.

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie