Lul1
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Lulea

Lulea is een stadje in het noordoosten van Zweden aan de kust van de Botnische Golf. De stad herbergt enige voor de regio belangrijke winkelcentra, waaronder ‘Shopping’. Dit centrum is het oudste overdekte winkelcentra in de wereld. Een bijzondere bezienswaardigheid vlak bij Lulea is ‘Gammelstads Kyrkstad’; een traditionele kerkstad. Het is een stenen kerk uit de vroeg 15e eeuw, waar omheen 424 houten huizen. Deze kerkstad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Goedkoop vliegen naar Lulea kan het best met een van de voordelige vluchten en vliegtickets naar Lulea die je boekt op Tix!

Events in Lulea

In Lulea wordt jaarlijks ook een terugkerend festival georganiseerd:

  • maart - MINUS 30° Festival
  • augustus - Lulea music festival

Populaire hotels in Lulea

Het charmante driesterren Amber Hotel bevindt zich maar 200 meter van de hoofdstraat Storgatan van Lulea. Op 600 meter van de neogotische Lulea kathedraal en 5 minuten van het Cultureel Centrum. Fietsen en ski’s kunnen in het hotel worden gehuurd. Het Elite Stadshotellet Lulea biedt uitzicht op het stadspark en de Noordelijke Haven. Dit hotel ligt aan de hoofdstraat Storgatan van Lulea. Het biedt een populair ontbijtbuffet, gratis WiFi en gratis toegang tot de fitnessruimte.

Het Elite Stadshotellet Lulea is een wat meer luxe viersterrenhotel met een eigen fitnesscentrum en sauna. Er is een pendeldienst naar het vliegveld.

Luchthavens in Lulea

Wie gaat vliegen naar Lulea, arriveert op de volgende luchthaven:

  • Lulea Luchthaven (LLA) – afstand centrum: 5 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Lulea

Je kunt ook naar andere populaire bestemmingen zoals {url:geo:destination:PJA}, Stockholm of Kiruna. Ook hiervoor boek je je vlucht bij Tix.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Lulea

Deze maatschappijen verzorgen vliegtickets en vluchten van en naar Lulea:

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>