Reu
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Reus

Reus is een heerlijke vakantiebestemming als je op zoek bent naar een stralende zon, gouden stranden en pure ontspanning. Op een steenworp van Tarragona, Barcelona en Salou ligt Reus aan de rand van de Middellandse zee in de Costa Daurada. De stad is nog bijzonder traditioneel en er zijn vele gezellige knusse winkelstraatjes. Vliegen naar Reus doe je voordelig door eerst je vliegtickets te vergelijken op Tix.

Events in Reus

Reus is in vergelijking met Salou en Barcelona bijzonder klein. De meest spectaculaire evenementen worden dan ook in deze omliggende bestemmingen georganiseerd.

Luchthavens in Reus

Reus beschikt over een eigen moderne luchthaven waar direct veel passagiers worden opgevangen voor vakanties in Reus en omringende bestemmingen zoals Barcelona:

  • Aeropuerto de Reus (REU) – afstand centrum: 5 km

Luchtvaartmaatschappijen

De volgende luchtvaartmaatschappijen vliegen Reus aan:

Vanuit Amsterdam en Düsseldorf vlieg jij zorgeloos met jouw favoriete maatschappij naar Reus.

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>