Best rusland irkutsk
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Irkutsk

Irkutsk ligt in het zuiden van Siberië nabij het Baikalmeer in Rusland. Irkutsk ligt in een groene omgeving van glooiende heuvels in een typisch Siberisch taigalandschap. De belangrijkste plaatsen in de stad zijn het klooster, de Driekoningenkathedraal, het Paleis van de Gouverneur en het fort.

Ook het Aleksandr Kolchak Monument is zeer de moeite waard. Wat je zeker niet mag missen is het Taltsy Museum dat 47 kilometer ten zuiden van Irkutsk ligt. Het is een openluchtmuseum in traditionele architectuur. Veel oude houten gebouwen zijn vervoerd naar het museum en daar weer in elkaar gezet.

Vliegen naar Irkutsk voor zaken of vakantie? Tix regelt snel en deskundig binnen korte tijd je voordelige vluchten en vliegtickets Irkutsk. Bij Tix betaal je nooit te veel, want wij vergelijken eerst nauwkeurig alle prijzen van alle airlines.

Events in Irkutsk

In Irkutsk vinden jaarlijks terugkerende events plaats. Onder andere:

  • maart – Russisch Carnaval Festival Maslenitsa
  • december – Nieuwjaar Festivals

Populaire hotels in Irkutsk

Marriott Irkutsk City Center Hotel is een groot vijfsterrenhotel met een luxe voorzieningen. Het hotel ligt slechts op 3 minuten wandelen naar de Angara Rivier en het Kirovplein. Zvezda Hotel is een klein landschappelijk hotel op een rustige locatie en toch maar 5 km verwijderd van het centrum en de Botanische Tuinen.

Luchthavens in Irkutsk

Wie gaat vliegen naar Irkutsk arriveert op de volgende luchthaven:

  • De internationale luchthaven Irkoetsk (IKT) – afstand centrum Irkutsk: 1 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Irkutsk

Bij Tix regel je ook makkelijk je vliegtickets naar andere bestemmingen zoals Moskou.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Irkutsk

Deze maatschappij verzorgt vluchten van en naar Irkutsk:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie