Lyr 001
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Longyearbyen

Het prachtige Longyearbyen is gelegen op Spitsbergen, een eilandengroep ten noorden van Noorwegen. Dit betekent dat dit een van de beste plekken is om het Noorderlicht te spotten. Hier ontdek je uitgestrekte hoogvlaktes, fjorden en ongerepte natuur. Neem deel aan een van de vele uitdagende excursies, zoals het spotten van walvissen of een hondensledetocht. Ook in het kleine toeristische stadcentrum kun je jezelf urenlang vermaken. Wie gaat vliegen naar Longyearbyen, vergelijkt eerst verschillende vluchten en vliegtickets via Tix.

Events in Longyearbyen

Longyearbyen staat bekend om een bekend festival dat volledig in het teken staat van het vieren van de zon:

  • maart - Solfestuka

Luchthavens in Longyearbyen

Wie gaat vliegen naar Longyearbyen arriveert op de volgende centrale luchthaven:

  • Svalbard airport longyear (LYR) - afstand centrum: 3km

Airlines voor vliegtickets naar Longyearbyen

Onder meer deze airlines verzorgen vliegtickets naar deze Noorse bestemming. Deze vluchten bevatten meestal een of meerdere tussenstops:

Binnen 5 á 6 uur arriveert u in Longyearbyen, wanneer u vertrekt vanaf Düsseldorf of Amsterdam.

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>