Exe1
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Exeter

Exeter ligt in het bekende graafschap Devon in Zuid-West Engeland. De stad heeft enkele zeer bezoekwaardige gebouwen en monumenten, zoals een prachtige kathedraal van 1050, een klokkentoren en een ijzeren brug over de rivier de Exe. Aardig is om in Parliament Street te zien hoe één van de allersmalste straten ter wereld er uitziet. Exeter ligt ook ideaal voor allerlei uitstapjes. Naar Londen of naar Cornwall; alles is als dagtocht te organiseren.

Boek je vliegtickets Exeter makkelijk bij Tix. Wij zorgen ervoor dat jij goedkoop kunt vliegen en zelf je ideale tickets kunt uitzoeken. Bij ons boek je de tickets waar jij van houdt!

Events in Exeter

Events in Exeter

  • april – Exeter Food and Drink Festival
  • juli - Exeter's Festival of Theatre.

Populaire hotels in Exeter

The Clock Tower Hotel ligt in het centrum van de historische stad Exeter, dicht bij de universiteit en de belangrijkste winkelstraten. Ook The Queens Court Hotel is perfect gelegen in het centrum van Exeter.

Luchthavens in Exeter

Je landt op de volgende luchthaven:

  • Exeter International Airport (EXT) - Afstand centrum 6km

Populaire bestemmingen in de buurt van Exeter

Op Tix regel je zelf je tickets naar Exeter. Na Exeter kun je doorreizen naar andere populaire bestemmingen zoals Lanzarote, Manchester of Malta.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Exeter

Deze maatschappijen bieden je vliegtickets en vluchten naar Exeter aan:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie