Airlines default plane

Ga op reis met
Air Transat

Over Air Transat

Canada
Air Transat is de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada en heeft haar hoofdkantoor in Montreal. Haar vloot telt 30 eigen A-310's en A-330's en ze vervoert jaarlijks circa 3 miljoen passagiers naar 60 bestemmingen in 26 landen. In Juli 2017 is Air Transat tijdens de jaarlijkse Skytrax World Airline Awards uitgeroepen tot ’s werelds tweede beste vakantieluchtvaartmaatschappij en voor de 6de keer op rij tot beste vakantieluchtvaartmaatschappij in Noord-Amerika.

Meer dan 18 miljoen passagiers wereldwijd hebben 200 luchtvaartmaatschappijen beoordeeld op 38 verschillende aspecten van de klantervaring.

Bestemmingen
Per jaar vervoert de maatschappij ongeveer drie miljoen passagiers naar bijna 60 bestemmingen in 26 landen Air Transat vliegt in van april tot eind oktober 4x per week non-stop naar Toronto en vanaf mei 1x per week non-stop naar Calgary en 3x per week naar Vancouver (2x non-stop en 1x via Calgary). Daarnaast biedt Air Transat ook 3 non-stop vluchten per week vanuit Brussel naar Montreal.

Aan boord:
Aan boord geniet je van uitstekende comfortabele lederen stoelen. De beenruimte is afhankelijk van de gekozen klasse. In Economy Class is de beenruimte 81 centimeter en in Club Class, de luxe klasse aan boord, is de beenruimte 91 centimeter.

Welkom in onze nieuwe comfort zone
Recentelijk zijn onze vliegtuigen één voor één voorzien van een nieuw design en van nog meer comfort wat zorgt voor een geheel nieuwe beleving aan boord met ergonomische lederen stoelen, natuurlijke dag & nacht sfeerverlichting en een individueel entertainmentsysteem. 

Option Plus
Het is bij Air Transat mogelijk het Option Plus pakket (per enkele reis) bij te boeken, geniet van dit servicepakket in Economy Class met vele voordelen zoals o.a. gratis stoelreservering (retour), snelle bagageafhandeling, comfort kit en 1 extra stuk ingecheckte bagage.

Meer informatie over bagage vindt u op https://www.airtransat.com/nl-NL/Reisinformatie/Bagage

Aan boord

Economy Class

Welkom in de Economy Class van Air Transat. Op alle vluchten worden een warme maaltijd, glas wijn en een kleine snack. Daarnaast zijn alle non-alcoholische dranken gratis. Voor alcoholische dranken dient een klein bedrag betaald te worden. Alle stoelen aan boord van onze vloot zijn met leer bekleed, voor extra comfort tijdens de vlucht. Sinds juni 2008 is de beenruimte aan boord vergroot, hierdoor kunnen alle passagiers nu genieten van 81 cm beenruimte. U geniet tijdens de vlucht van een uitgebreid entertainmentaanbod, met daarin recente films, populaire tv-programma's, videoclips en nog veel meer.

Club Class

Club Class is een manier van prettig en comfortabel reizen en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding. In de Club Class genieten de passagiers in alle toestellen van Air Transat van een persoonlijke service. U heeft de keuze uit verscheidene maaltijden, verzorgt door Chef Daniel Vézina, en wijnen, gratis drankjes, tussendoortjes en barservice. U zit in een exclusieve en ruime cabine in een brede en comfortabele stoel met 91cm beenruimte. U krijgt een hoofdtelefoon en een travel kit met daarin enkele luxeartikelen. Na het instappen geniet u van een welkomstdrankje en tijdens de vlucht krijgt u een heerlijke maaltijd, die komt met een lekker glas wijn. Op de luchthaven krijgt u een speciale behandeling met onder andere een aparte check-in balie voor een snelle check-in, maximaal 40 kg bagagevrijstelling per passagier en 15 kg handbagage (max. afmetingen 23 x 40 x 51 cm). Tevens mag u als eerste het toestel instappen en wordt de bagage met prioriteit afgeleverd.

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie