Best bia1
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Biarritz

Biarritz is een aan de golf van Biskaje gelegen Franse gemeente. Hoewel Biarritz vooral bekend staat als badplaats, heeft deze bestemming nog vele andere troeven. Zo beschikt Biarritz over een indrukwekkende paardenrenbaan, tal van gerenommeerde musea en een warm klimaat in de zomer. Dit alles maakt van Biarritz een aantrekkelijke vakantiebestemming.

Je kan voordelige vliegtickets naar Biarritz boeken op Tix, daar is het aanbod uitgebreid en ben je zeker van een scherpe prijs.

Events in Biarritz

Als je een vliegticket naar Biarritz gevonden hebt op Tix, kun je je vakantie gaan plannen. Veel van de jaarlijks terugkerende events die op Biarritz georganiseerd worden zijn echte aanraders. Bijvoorbeeld:

  • Maart - Easter Egg Hunts
  • April - Avrilexpo
  • Juli - Nuit de Feux Summer Fireworks
  • September - Biarritz Dance Festival

Populaire hotels in Biarritz

Voor de vakantie heb je niet alleen vliegtickets naar Biarritz, maar ook een hotel nodig. Je kunt in Biarritz kiezen tussen verschillende populaire hotels zoals Hôtel Le Café De Paris en Résidence Biarritz Ocean. Deze boek je ook eenvoudig via Tix.

Luchthavens in Biarritz

Als je gaat vliegen naar Biarritz, zul je waarschijnlijk aankomen op de volgende luchthaven:

  • Bayonne Airport, Biarritz Airport (BIQ) - de afstand naar het centrum van Biarritz: 7 km

Populaire bestemmingen vanuit Biarritz

Je kunt je ticket naar Biarritz op Tix, maar wij bieden ook tickets naar diverse andere bestemmingen. Denk aan populaire bestemmingen zoals Brussel en Londen.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Biarritz

Onder andere de volgende luchtvaartmaatschappijen bieden vluchten naar Biarritz aan:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie