Best udo
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Udon Thani

Udon Thani ligt in het noordoosten van Thailand. Udon Thani ligt te midden van, bossen, groene heuvels en uitgestrekte rijstvelden. De stad heeft een paar interessante boeddhistische tempels. In de omgeving zijn ook veel archeologische opgravingen te vinden, zoals Ban Chiang, een opgraving uit het bronzen tijdperk. Net buiten Udon Thani bevindt zich Udon Sunshine Fragrant Orchid Farm, een prachtige orchideeëntuin

Vliegen naar Udon Thani is een fluitje van een cent als je de voordelige vluchten en vliegtickets naar Udon Thani op Tix boekt.

Events in Udon Thani

In Udon Thani vinden jaarlijks terugkerende events plaats. Onder andere:

  • december – Phra Phutthabat Bua Bok Worship Fair
  • december – Thung Si Muang Festival

Populaire hotels in Udon Thani

Paradise Hotel is een drie sterren luxe boetiekhotel in de provincie. Het hotel ligt mooi in de natuur en heeft een eigen zwembad met zonneterras. Het vliegveld ligt 15 minuten rijden van het hotel en bezienswaardigheden als het boeddhistisch klooster Wat Pa Baan Taad en de Thai-Lao Vriendschapsbrug 20 a 25 minuten.

Het Centara Hotel & Convention Centreis met recht een viersterrenhotel. Het heeft een hoog voorzieningen- en gastvrijheidsniveau. Het biedt veel recreatieve faciliteiten, waaronder een zwembad, een fitnesscentrum en een sauna met stoombad.

Luchthavens in Udon Thani

Wie gaat vliegen naar Udon Thani arriveert op de luchthaven:

  • Udonthani International Airport (UTH) – afstand centrum: 6 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Udon Thani

Na beëindiging van je vakantie in Udon Thani kun je terug reizen naar elders in Thailand, zoals Bangkok. Tix kan ook voor die vlucht de allerbeste en goedkoopste tickets regelen.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Udon Thani

Deze maatschappij verzorgt tickets Udon Thani en vluchten van en naar Udon Thani: