Best kho
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Khon Kaen

Khon Kaen is een stad in het Noord Oosten van Thailand. In deze stad worden vele soorten zijde vervaardigd. Ook vind je er cobra en schildpadden dorpen, waar de plaatselijke bevolking samen leven met de dieren en ze trainen. Verder kan je een bezoek brengen aan het Nationale Museum, de Prasat Pueai Noi tempel, het Phu Pha Man National Park of het Phu Wiang Park. Het is een bruisende stad met vele toeristische troeven.

Tix biedt je een duidelijk overzicht met alle beschikbaar vliegtickets naar Khon Kaen welke je makkelijk online kunt boeken.

Events in Khon Kaen

In deze stad worden verschillende jaarlijks terugkerende events georganiseerd. Je kunt bijvoorbeeld de volgende events bijwonen:

  • Januari - Khon Kaen International Marathon
  • April - Bung Kaen Nakhon
  • November - Silk Fair & Phuk Siaw Festival

Populaire hotels in Khon Kaen

Voor je verblijf kan je een keuze maken uit meerdere populaire hotels zoals het Timeless Resort Hotel of het Thai House Resort Hotel.

Luchthavens in Khon Kaen

Als je gaat vliegen naar Khon Kaen, land je op de volgende luchthaven:

  • Khon Kaen Airport (KKC) - de afstand naar het centrum van Khon Kaen: 8 km

Populaire bestemmingen in de buurt van Khon Kaen

Je kunt in plaats van een vliegticket naar Khon Kaen ook kiezen voor andere bestemmingen zoals Bangkok of New Delhi. De tickets zijn allemaal beschikbaar op Tix!

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Khon Kaen

Tickets naar Khon Kaen kan je vinden van vele maatschappijen. Onder meer deze luchtvaartmaatschappijen bieden vluchten naar Khon Kaen:

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>